13-03-06

13/03 - !Trasht@lk!

De regisseur van Crash waagt zich aan Anti-Bush film
Paul Haggis, regisseur van de met 3 Oscar© bekroonde film Crash is in onderhandeling met Columbia Pictures om de regie van Against All Enemies op zich te nemen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard A. Clarke dat een uniek ‘insiders’ beeld schetst van de manier waarop de regering Bush haar anti-terreur acties leidt De auteur, zelf een belangrijke speler in het anti-terreur netwerk, stelt hierbij heel wat genomen beslissingen ernstig in vraag.
Het boek werd gepubliceerd in maart 2004 en stond op de eerste plaats in de befaamde New York Times best-seller lijst.

Paul Haggis zal ook nog Death and Dishonor schrijven en regisseren (voor Warner). Eerder heeft hij ook al het script van Crash geschreven, waarvoor hij samen met Bobby Moresco nog een Oscar© naar huis mocht nemen.

Sean Connery heeft tumor laten verwijderen
De 75-jarige Schotse acteur heeft in januari in een New Yorks ziekenhuis een tumor in zijn nier laten verwijderen. Maar geen paniek! Volgens broer Neil was het gezwel goedaardig en ziet Sean een volledig herstel erg goed zitten.
De voormalige ‘James Bond’-acteur is terug thuis (op de Bahamas!) om in alle rust te herstellen.

Russell Crowe wordt voor tweede keer vader
Onze favoriete meest opvliegende inwoner van Australië en zijn vrouw Danielle Spencer verwachten een zoon. Dat heeft de acteur zelf bevestigd toen hij op bezoek was bij Jay Leno.Het kindje zou geboren worden in juli.
Het koppel heeft al een zoon, Charlie, dat binnenkort drie kaarsjes op zijn taart mag uitblazen.

Cahtherine Zeta-Jones kookt
Letterlijk dan. Klanten van een restaurant in New York vielen ver van hun stoel toen de Hollywood-actrice ineens hun tafel kwam bedienen. Hoewel het cliché luidt dat vele acteurs hun loopbaan als ober beginnen (in de hoop zo opgemerkt te worden door een casting bureau) is het toch eerder uitzonderlijk dat ze nog na hun doorbraak voor tafelbediening instaan.
Zoek dus ook maar niet te veel achter Zeta-Jones’s motieven; ze wil met haar actie zeker geen front voor ‘would-be’ acteurs oprichten, maar wil zich zo beter voorbereiden op haar rol in de romantische film Mostly Martha, waarin ze een topkok speelt die plots moet instaan voor de opvoeding van haar nichtje.
Haar kokende collega’s zijn in ieder geval alvast in de wolken van haar prestaties. De baas van het restaurant verduidelijkt dat haar specialiteit vooral het garneren is.
Wanneer klanten Zeta-Jones aanspreken over haar opvallende gelijkenissen met de actrice antwoordt ze (bescheiden): “Oh, I get that all the time."

Wijze Woorden van de dag
"I went to the Golden Globes and it was a bit like being in a dog show--you kinda get trotted out as sort of Britain's prize poodle... and they give you marks out of 10”
Keira Knightley is blijkbaar niet zo een fan van Award-shows…

17:06 Gepost door Lachesis Benton | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.